Document

بازگشت

زمان مطالعه : ۱ دقیقه و ۲۶ ثانیه

اسکن سه بعدی بدن

پیشرفت‌های اخیر در فناوری اسکن سه‌بعدی، امکان ایجاد مدل‌های سه‌بعدی از بدن انسان را فراهم کرده است.

این فناوری امکان تجزیه و تحلیل دقیق بدن انسان به شکل واقعی سه‌بعدی را فراهم می‌کند. مشاهده هر سه‌بعد به جای تنها دو بعد، امکان اندازه‌گیری بهتر آنتروپومتریک اتوماتیک، تشخیص تغییرات در شکل بدن، پیش‌بینی حالت آن و غیره را فراهم می‌آورد.

اسکنرهای LL و SL هر دو می‌توانند یک بازسازی سه‌بعدی دقیق و متراکم ارائه دهند، اما زمان اسکن مبتنی بر لیزر معمولاً بالای ده ثانیه است.

در حالی که سیستم‌های SL بسته به تنظیمات سیستم، می‌توانند داده‌ها را تنها در چند ثانیه بدست آورند. کوتاه شدن زمان بدست آوردن اطلاعات برای افرادی که در ثابت ایستادن با مشکل مواجه هستند، سودمند است.

اغلب از اسکنرهای سه‌بعدی برای اندازه‌گیری آنتروپومتریک استفاده می‌شود که ممکن است در طیف گسترده‌ای از برنامه‌ها، مانند پزشکی، ورزش و صنعت پوشاک مورد استفاده قرار گیرد.

اسکنرها همچنین در تجزیه و تحلیل حرکت سینماتیک (جنبشی) کاربردهایی دارند. در بسیاری از برنامه‌ها، اندازه‌گیری‌ها باید بر روی بخش‌های خاصی از بدن انسان انجام شود و بنابراین داده‌های بدست آمده باید به بخش‌های مختلف بدن تقسیم شوند.

برای تقسیم بدن انسان دو رویکرد اصلی وجود دارد. روش اول برای تقسیم بدن به صورت دلخواه است و معمولاً با استفاده از تکنیک‌های استخراج ویژگی، خوشه‌بندی یا منطق گنگ انجام می‌شود.

رویکرد دوم به مدل‌هایی از بدن انسان در حالت ایستاده با بازوها و پاها که اندکی از بدن فاصله دارند می‌پردازد، و در اینجا تقسیم بندی معمولاً بر اساس اطلاعات آنتروپومتریک و یا تحلیل توپولوژیکی انجام می‌شود.

 

کلینیک توانبخشی دکتر نظری با در اختیار داشتن تیم تخصصی مجرب و بروزترین ابزار در خدمت بیماران عزیز می باشد. برای دریافت وقت مشاوره و ویزیت آنلاین از طریق نوبت دهی سایت اقدام کرده یا با شماره تلفن های کلینیک در تماس باشید یا از امکان ویزیت آنلاین سایت استفاده نمایید.


  

آدرس:
تهران، میرداماد، تقاطع شریعتی میرداماد، پلاک 2 واحد 5 - 09016391575 - 02122921489

 

مقالات پیشنهادی

%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B9%D9%84%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%BA%DB%8C%D8%B1%D9%85%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%84-%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA%DA%AF%DB%8C.jpg
بررسی علائم غیرمعمول بعد از شکستگی