Document

بازگشت

زمان مطالعه : ۱ دقیقه و ۲۸ ثانیه

علائم کمر درد خطرناک چیست؟

 از دست دادن کنترل ادرار و یا مدفوع، لنگ زدن هنگام راه رفتن، کم شدن قدرت پا و…، تقریباً جزو علائم خطرناک کمردرد هستند که البته بستگی به شدت و ضعف علائم دارد.

کمر درد می‌تواند خطرناک باشد یا نباشد که روش‌های تشخیصی بر اساس تصمیم پزشک مربوطه خواهد بود.
پزشک بعد از معاینه بیمار، متوجه خطرناک بودن یا نبودن کمردرد می‌شود و بر همان اساس، سراغ روش‌های تشخیصی می‌رود.

اگر بیمار علائم خطرناک کمردرد را نداشته باشد و احساس کمر درد او زیر یک هفته یا ۱۰ روز باشد؛ معمولاً سعی می‌کنیم که سراغ روش‌های تشخیصی نرویم که برای بیمار هزینه داشته باشد و به او توصیه می‌کنیم، استراحت و آب درمانی کند تا بهبود یاید.

۵۰ درصد کمردرد‌ها ظرف یک ماه خود به خود خوب می‌شود. تا ۹۰ درصد کمردرد‌ها نیز تا ۸ هفته بهبود می‌یابد و برای ۱۰ درصد کمردرد‌هایی که بعد از دو ماه خوب نمی‌شوند، سراغ روش‌های تشخیصی باید رفت.

استفاده از ام آر آی، کمک می‌کند دیسک کمر را ببینیم و پزشک نسبت به شدت بیرون زدگی دیسک آگاه شود.

خیلی وقت‌ها بیماران از انجام ام آر آی می‌ترسند و یا اینکه وزن بالای ۱۰۰ کیلو هستند که در این صورت سراغ نوار عصب عضله می‌رویم تا میزان درگیری عصب را تشخیص دهیم.

استفاده از عکس ساده هم، یکی از روش‌های تشخیصی است که سُرخوردگی مُهره کمر و التهابات و آرتروز را نشان می‌دهد. همچنین یکسری آزمایشات تکمیلی هم اگر لازم باشد، برای تشخیص کمردرد تجویز می‌شود.

در برخی مواقع اگر لازم باشد سی تی اسکن هم انجام می‌شود و این‌ها مجموعه تست‌های تشخیصی کمردرد است.

 

کلینیک توانبخشی دکتر نظری با در اختیار داشتن تیم تخصصی مجرب و بروزترین ابزار در خدمت بیماران عزیز می باشد. برای دریافت وقت مشاوره و ویزیت آنلاین از طریق نوبت دهی سایت اقدام کرده یا با شماره تلفن های کلینیک در تماس باشید یا از امکان ویزیت آنلاین سایت استفاده نمایید.


  

آدرس:
تهران، میرداماد، تقاطع شریعتی میرداماد، پلاک 2 واحد 5 - 09016391575 - 02122921489

مقالات پیشنهادی